Turul lumii cu un vehicul electric - Electric VAN

Turul lumii cu un vehicul electric - Electric VAN

Da, ati citi bine, tur in jurul lumii cu un vehicul propulsat electric, asta pentru a mai distruge un mit legat de dependenta de energia oferita de o priza.

Desigur, nu este atat de simplu, insa acest lucru este 100% posibil atunci cand nu duci lipsa de vointa, imaginatie si curaj.

Cei doi temerari francezi Rémi si Alexandra au facut publice planurile lor de calatorie, planurile legate de modul in care vor sa finalizeze si sa porneasca in aceasta aventura, aventura la care si tu poti lua parte intr-un fel sau altul, sustinand cauza lor, donand pentru acest proiect, invatand din acest [proiect, fiind sponsor pentru acest proiect, pe scurt s-au gandit la toate, inclusiv cum sa te implice si pe tine in aceasta incercare.

Pana in acest moment conform detaliilor oferite van-ul este complet finalizat, urmand ca in curand si remorca care aduce un aport masiv de energie va fi gata, speram ca planurile lor sa se finalizeze in timpul estimat, daca nu, ei bine se mai prelungeste, este ceva normal intr-un proiect de genul acesta cand mare parte din buget este finanta din actiuni publice.

Totusi, noi cei din echipa EV Romania ii urmarim si ii incurajam pe cei doi, deoarece astfel se ridica mult stacheta acestor tipuri de incercari …

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre acest proiect sau cum puteti participa la acest proiect, o puteti face aici ==> Electric Vehicle World Tour

Mai jos puteti urmari plecarea din garaj a VAN-ului cu inima sa electrica … go go go 🙂

Felicitari

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *