Instalari centre de reincarcare

Instalari centre de reincarcare

Iti oferim asistenta pe durata intregului proces!

Echipa EV Romania poate oferi orice model de statie de reincarcare atat pentru domeniul particular, dar si ca statii de reincarcare pentru autovehiculele electrice din parcul dumneavoastra.

 

 

 

Putem oferi solutii personalizate care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Cum trebuie sa procedezi :

Trimite un mesaj: Contacteaza-ne folosind formularul de contact sau telefonic si vei avea un agent care te va ghida. Acesta va ramane dedicat pe tot parcursul procesului pentru a va inlesni si usura colaborarea cu noi.
Asistenta pentru implemetare, instalare:Statiile sau punctele de incarcare EV Romania sunt omologate. Tehnicienii nostrii pot instala aceste statii intr-un timp foarte scurt sau pot oferi sugestii si detaliile de instalare echipei dumeavoastra.
Ce alegem: In functie de necesitatile dumneavoastra, agentul dedicat va va propune cel mai fiabil sistem, va va oferi toate detaliile legate de costuri, parametrii de incarcare, revizii, tot ce aveti nevoie pentru a sti ce puteti face si cum puteti folosi performantele acestor statii la adevarata lor performanta.
Statii pentru FLOTEPentru flote, sau parcuri auto mai mici, avem oferte speciale, pachete de schimb, si multe alte oportunitati de a deveni fiabil si de ce nu, mai eficienti si mai performanti.

Suntem aici pentru tine

Daca detaliile oferite mai sus nu sunt suficiente, poti oricand sa ne contactezi, fii sigur ca in cel mai scurt timp vei avea un raspuns si o solutie. Pana la urma, si concurenta ne cauta ...