Economie cu un kit de conversie electric ?

Economie cu un kit de conversie electric ?

Iti oferim asistenta pe durata intregului proces!

DA, se poate !!!

Noi la EV Romania consideram energia electrica, fie ea statica sau solara, ca fiind o alternativa ecologica 100%.

Prin folosirea energiei electrice pentru propulsia vehiculelor noastre, se economisesc sume considerabile, care ar fi fost cheltuite pe combustili lichizi, prin schimburi de ulei, revizii, etc.

Cateva detalii care te vor convinge:

  • Consum echivalent la 1 RON / 100km (in functie de tipul drumului si felul de a conduce.
  • Autonomie : intre 80 si 300 km (in functie de tipul bateriilor)
  • Economisiti carburant in valoare de  1.000 € pentru fiecare 10.000 km parcursi
  • Timp de incarcare intre 1h si 8h (in functie de puterea incarcatorului)
  • Incarcarea de la priza normala de  220V , garanteaza 2.000 de cicluri de incarcare

Cum trebuie sa procedezi :

Trimite un mesaj: Contacteaza-ne folosind formularul de contact sau telefonic si vei avea un agent care te va ghida. Acesta va ramane dedicat pe tot parcursul procesului pentru a va inlesni si usura colaborarea cu noi.
Asistenta pentru omologare, implemetare:Kit-urile EV Romania sunt deja omologate, insa pentru a fi alaturi de dumneavoastra va putem oferi orice detaliu legat de certificari RAR sau omologari, etc.
Ce alegem :In functie de necesitatile dumneavoastra, agentul dedicat va va propune cel mai fiabil kit, va va oferi toate detaliile legate de costuri, parametrii de incarcare, revizii, tot ce aveti nevoie pentru a sti ce puteti face si cum puteti folosi performantele acestor kit-uri la adevarata lor performanta.
FLOTE ...Pentru flote, sau parcuri auto mai mici, avem oferte speciale, pachete de schimb, si multe alte oportunitati de a deveni fiabil si de ce nu, mai eficienti si mai performanti.

Suntem aici pentru tine

Daca detaliile oferite mai sus nu sunt suficiente, poti oricand sa ne contactezi, fii sigur ca in cel mai scurt timp vei avea un raspuns si o solutie. Pana la urma, si concurenta ne cauta ...

Clienti, care folosesc deja KIT-urile EV Romania ...

La inceput eram reticent, montand un kit electric pe un taxi inrolat la UBER … Acum stiu ca a fost alegerea perfecta! Abia astept sa il primesc pe al doilea.

Stefan Ionescu

Visul meu sa implinit, imediat ce am inceput sa discut cu echipa EV Romania. In scurt timp, mi-au montat un kit pe buburuza mea. Cel mai greu mi-a fost sa ma obisnuiesc cu linistea …

Andreea Ruban

Cred ca am fost printre primii taximetristi cu un vehicul electric, omologat, care foloseste un kit EV Romania. Dupa ce ne-am creeat o rutina cu incarcatul, treaba merge ceas. Multumim

Gelu si Marcel