EV Romania - Raliul Brasov Octombrie 2018

EV Romania - Raliul Brasov Octombrie 2018

Asa cum v-am anuntat pe contul nostru de Facebook  in data de 13-14 octombrie am participat la Campionatul National De Viteza in Coasta – Etapa VIII cu bolidul electric pregatit impreuna cu partenerii nostri de la COX Motor sub tutela Kaufland Romania.

Bolidul pregatit, un Volkswagen seria 6 a incantat si de aceasta data audienta si a ridicat multe semne de intrebare in randul participantilor. In locul unde turatiile motoarelor se aud de la 1 KM distanta sa participe un bolid tacut ca o stanca dar care sa se deplaseze cu aceeasi viteza este o imagine pe care cu greu ti-o poti scoate din minte.

Multi, foarte multi dintre participanti si-au aratat intentia de a incerca ceea ce cu putin timp in urma parea un vis destul de indepartat, iar noi cei din echipa tehnica nu putem decat sa ne bucuram si sa ne mandrim ca reusim sa surprindem mereu.

Si de data aceasta am reusit si va multumim, va multumim pentru suportul aratat, va multumim celor care v-ati facut timp sa ajungeti la acest eveniment si mai mult, ne-ati intalnit in persoana, putand vedea ceea ce prezentam noi constant pe site-ul nostru.

Sa ne revedem la urmatoarele evenimente,

Echipa EV Romania …

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *