CONSULTANTA

In aceasta pagina veti gasi pachete pe consultanta pe care firma noastra le ofera pentru a va ajuta in proiectele pe care doriti sa le conduceti singuri, insa avand un expert alaturi.

Fiecare pachet este alcatuit in asa fel incat sa va ofere suportul tehnic pe categorii, nu va ramane decat sa alegeti ceea ce doriti sa aflati iar un consultant din partea firmei noastre va va oferi tot suportul necesar.

In momentul in care ati decis, pur si simplu alegeti pachetul, iar din pagina de contact trimiteti-ne datele dumneavoastra de contact.

Proiecte masini electrice

260ron/h+tva
  • Oferim solutii electrice adaptate pentru orice tip de vehicul, indiferent de motorizare. Detinem un portofoliu bogat de kit-uri electrice si o echipa de ingineri de specialitate.
Detalii

Sisteme voltaice fixe sau mobile

260ron/h+tva
  • Oferim consultanta de specialitate pentru orice tip de sistem voltaic fix sau mobil. Echipa noastra avand o lunga experienta in furnizarea de astfel de solutii electrice.
Detalii

Expertiza pe baterii

100ron/h+tva
  • Detineti sau va doriti un sistem electric, fie el nou sau utilizat, EVROMANIA va poate oferi consultanta de specialitate in orice problema legata de acesta.
Detalii

Teste electro orice sistem

100ron/h+tva
  • Specialistii nostri ofera consultanta de specialitate in alegerea sau modificarea unui sistem electric existent pentru optimizare, pre dar si post achizitie.
Detalii