Despre noi

Cine suntem …

Compania EV Romania este la baza o companie Romano – Franceza, cu capital romanesc, infiintata de catre Marc Areny, cel care de altfel a si pus bazele acestei companii, in anul 2014.

Istoria este insa mult mai lunga insa intotdeauna strans legata de dorinta fondatorului de a de a realiza si de a oferi un sistem 100% electric,  adaptabil, configurabil si la un pret avantajos pietei romanesti dar si internationale.

Am reusit acest lucru o data cu omologarea acestor kituri la RAR, dar si omologarea primelor vehicule dotate cu aceste KIT-uri, iar printe acestea am enumera, mai multe modele dacia Renault, dar si Porsche, doar pentru a demonstra ca fiabilitatea si performantele acestora nu sunt doar vorbe in vant.

Performanta kit-urilor noastre si echipa profesionista!

Detinem cea mai performanta solutie privind KIT-urile electrice cu destinatie auto. Combinand acest lucru, impreuna cu o echipa de profesionisti din domeniul auto-electric, savem garantia ca produsele noastre vor oferi cea mai buna calitate.

Mark Areny

 

Fondator

… Divizia de dezvoltare solutii electro-auto!

Tinta noastra este ca pana in 2019 sa concepem un kit de conversie pentru agricultura, sa avem primul tractor echipat cu un KIT de conversie cu motor electric care sa ofere o performanta mai mare fata de aceeasi versiune cu combustibili lichizi,

 

Primele 20 de kit-uri

livrate

1000 kW forta

pe strazi …

2 auto trailere

in circulatie

O parte din frumoasa echipa, EV Romania, prezenta la Tech Week Bucharest 2018!