Realitatea.net

Primul Logan care consumă 1 euro la 100 km. Care e secretul ?

Francezul Marc Areny de la compania EV Romania, a transformat o Dacia Logan intr-un vehicul 100% electric si acum cheltuie doar 1 euro pentru fiecare 100 km parcursi.

Marc Areny, francezul care a transformat o Dacia Logan intr-un vehicul 100% electric, isi va prezenta masina in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2015 (SAAB) si va demonstra oricui e interesat cum se poate transforma o masina, intr-una electrica.

Francezul Marc Areny s-a stabilit in Romania in urma cu caţiva ani, unde a inceput sa studieze fenomenul de conversie al vehiculelor conventionale in mașini electrice, fenomen foarte puternic in SUA.

Am stat 6 luni de zile și am invatat tot ce trebuie despre componente, scheme, tot ce poti gasi pe internet. Iar in jumatate de an poti gasi extrem de multa informatie… Nu trebuie sa fii neaparat un specialist, dar, daca știi putina electronica, ajuta, intelegi mai bine despre ce este vorba. Oricum, cunoștintele le poti capata și pe parcurs, pentru ca electronica și domeniul electric sunt mai simple decat crede lumea, spune francezul citat de ecoprofit.ro.

Primul Logan electric din Romania realizat de catre echipa EV Romania, va fi prezent la SAB 2015 intre 3 – 4 octombrie . La SAB 2015, vizitatorii vor descoperi peste 200 de modele de autovehicule, 100 de modele de vehicule comerciale si peste 1500 de branduri de accesorii cu oferte speciale pe perioada targului.

Link catre articolul original  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *